Skip links

Reklamné sladkosti

Katalóg

Katalóg


Sladkosti ako reklamný predmet vašej firmy? Prečo nie? Sladkosti sú tou najchutnejšou cestou propagácie vašej firmy.

Otvoriť ponuku

Reklamné sladkosti

Sladkosti ako reklamný predmet vašej firmy? Prečo nie? Sladkosti sú tou najchutnejšou cestou propagácie vašej firmy.

Firemné sladkosti určite zaujmú pozornosť potenciálnych zákazníkov, takže môžete zvýšiť povedomie o vašej firme zakaždým, keď si vaši klienti vychutnajú niektorú z našich vynikajúcich cukrárenských sladkostí.

Existuje mnoho spôsobov, ako premeniť tieto sladkosti na veľvyslancov vášho marketingu.

Ako vynikajúce samostatné produkty môžu byť uvedené na rôznych podujatiach, aby potešili vašich zákazníkov, alebo môžu byť reklamným darčekom k vašim produktom a službám.

Akonáhle si vyberiete štýl sladkosti, ktorý uprednostňujete, môžeme vám ho potlačiť logom spoločnosti alebo reklamnou správou. To umožní zákazníkom myslieť pozitívne o vašej značke a budú v kontakte s vašim logom zakaždým, keď dostanú chuť si osladiť život.

Reklamné sladkosti ocenia ľudia
všetkých vekových kategórií a kultúr.  

Reklamné sladkosti – MDŽ

Oslávte všetky skvelé ženy vo vašej firme s našou rozprávkovou ponukou čokolád a sladkostí s vašim logom.

Pre každý rozpočet máme niečo, od plne prispôsobených darčekových boxov s potlačou, až po jednotlivé čokoládové srdiečka, ktoré majú potlač priamo na sebe.

V Lynx vám ponúkame sladké reklamné darčeky na Medzinárodný deň žien, ktorý vám umožní dopriať všetkým ženám luxusnú chuť tých najchutnejších sladkostí.

Každý máme niekedy veľkú chuť na sladké a nezameniteľná textúra čokolády v kombinácii so špeciálnym personalizovaným obalom bude nezabudnuteľným zážitkom, ktorý im pripomenie, ako moc vašej firme na svojich zamestnankyniach a kolegyniach záleží.

Máte záujem o spoluprácu?

Preskúmať
Potiahnúť